fbpx

US Open: Στα προημιτελικά Βοντρούσοβα, Ζενγκ και Κις (vids)

US Open: Στα προημιτελικά Βοντρούσοβα, Ζενγκ και Κις (vids)

Δραματικά σε εξέλιξη τα ματς του τέταρτου γύρου που έκριναν την πρόκριση στα προημιτελικά γυναικών του US Open.

 Κάτοχος του τίτλου στο Wimbledon, η Μαρκέτα Βοντρούσοβα από την Τσεχία, νούμερο 9 του ταμπλό, πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στα προημιτελικά του US Open. Στο πλαίσιο της 8ης ημέρας δράσης η Βοντρούσοβα χρειάστηκε την ανατροπή καθώς επιβλήθηκε με 6-7(3), 6-3 6-2 απέναντι στην Πέιτον Στερνς με την Αμερικανίδα να ήταν η τελευταία που είχε μείνει στο τουρνουά χωρίς να έχει αρίθμηση στο ταμπλό. Η νίκη βέβαια αποδείχθηκε δύσκολα για τη Βοντρούσοβα που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αγκώνα της, κάτι που την ανάγκασε να αποσυρθεί από το τουρνουά στα διπλά γυναικών.

YouTube video

Επόμενη αντίπαλός θα είναι άλλη μία ντόπια, η Μάντισον Κις, με τη νούμερο 17 στο ταμπλό να νικά στον αμερικανικό «εμφύλιο» τη νούμερο 3 Τζέσικα Πεγκούλα με 6-1 6-3 σε ένα ματς που είχε διάρκεια μόλις 61 λεπτών.

YouTube video

Για πρώτη φορά σε προημιτελικό Grand Slam θα είναι παρούσα η Κινβέν Ζανγκ με την 20χρονη Κινέζα, νούμερο 23 του ταμπλό, να επικρατεί της Τυνήσιας Ονς Ζαμπέρ, νούμερο 5, με 6-2 6-4 σε μία ώρα και 21 λεπτά. Επόμενη αντίπαλος για την καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη της χρονιάς θα είναι η νικήτρια από το ματς της Λευκορωσίδας Αρίνα Σαμπαλένκα με τη Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις