fbpx

Στην entry list του Shanghai Masters ο Τσιτσιπάς (pics)

Στην entry list του Shanghai Masters ο Τσιτσιπάς (pics)

Όπως και το ATP 500 τουρνουά στο Πεκίνο, έτσι και το ATP Masters 1000 στη Σανγκάη επιστρέφει μετά από 4 χρόνια απουσίας του από το Tour, λόγω των περιορισμών της πανδημίας, και αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών όλα τα ονόματα της παγκόσμιας ελίτ του τένις.

Συγκεκριμένα, δε θα λείπει κανείς από το τωρινό Top-25 της παγκόσμιας κατάταξης στην επιστροφή της μεγάλης ασιατικής διοργάνωσης, γεγονός που σημαίνει πως θα εμφανιστεί στη Σανγκάη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θέλοντας να κάνει μια μεγάλη πορεία, όπως και πριν μία τετραετία.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας μετρά τρεις συμμετοχές στο 1000άρι της κινέζικης πόλης. Το 2017 ολοκλήρωσε την πορεία του στη φάση των “32”, ένα χρόνο μετά (2018) έφτασε στη φάση των “16”, και το 2019 έφτασε μία… ανάσα από τον τελικό, καθώς ηττήθηκε στην 4άδα από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Το τουρνουά αυτό αποτελεί ευκαιρία για όλους, καθώς κανείς δεν έχει να υπερασπιστεί βαθμούς, ενώ θα δώσει και την ευκαιρία σε όσους διεκδικούν την πρόκριση για τα ATP Finals να ανεβάσουν τη βαθμολογική συγκομιδή τους, και να αυξήσουν/κλειδώσουν την παρουσία τους στο Τορίνο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις