fbpx

Τζόκοβιτς: «Είμαι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση» (vid)

Τζόκοβιτς: «Είμαι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση» (vid)

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κόντρα στον Μπόρνο Γκόγιο, για τα σημεία του παιχνιδιού που του έδωσαν τη νίκη, αλλά και για το επόμενο εμπόδιό του στο US Open μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στις on court δηλώσεις του μετά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Major της Νέας Υόρκης.

«Ήξερα ότι ο Μπόρνο είχε ένα καλό στυλ παιχνιδιού, παρόλο που δεν είχε αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον στο Tour μέχρι χθες» είπε ο Τζόκοβιτς και συνέχισε:

«Τον έβλεπα να παίζει στα προκριματικά και στους τελευταίους γύρους του κυρίως ταμπλό και είδα ότι έχει κάποια μεγάλα όπλα με το σερβίς και το forehand του, και ότι κινείται αρκετά καλά για έναν μεγαλόσωμο τύπο.

Έπρεπε να εξουδετερώσω το σερβίς του, να προσπαθήσω να μειώσει τον αριθμό των άσων και των winner του από αυτό το χτύπημα».

«Ο Τέιλορ είναι ένας καθιερωμένος παίκτης του Top-10 τα τελευταία δύο χρόνια και παίζει καταπληκτικό τένις, ιδιαίτερα στο indoor τουρνουά της σκληρής επιφάνειας στις ΗΠΑ», είπε ο Τζόκοβιτς.

«Έχει βελτιωθεί πολύ με τα χρόνια. Προφανώς οι αγώνες θα γίνουν μόνο πιο σκληροί από εδώ και πέρα ​​και είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις