fbpx

US Open: Έκλεισαν εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο Σίνερ και Ρούμπλεφ (vids)

US Open: Έκλεισαν εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο Σίνερ και Ρούμπλεφ (vids)

Γιάνικ Σίνερ και Αντρέι Ρούμπλεφ χρειάστηκαν τέσσερα σετ για να περάσουν στο γύρο των 16 του US Open.

O Ιταλός Γιάνικ Σίνερ χρειάστηκε να κάνει μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον κάτοχο του τίτλου το 2016, τον Σταν Βαβρίνκα. Ο Ελβετός, που έγινε επαγγελματίας το 2002 όταν ο Σίνερ δεν είχε κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής απάντησε στο πρώτο σετ που πήρε ο Ιταλός με 6-3, με δύο μπρέικ επαναφέροντας την ισορροπία με 6-2.

 Ο Σίνερ ανασυγκροτήθηκε και προηγήθηκε με μπρέικ στο τρίτο με τον Βαβρίνκα να απαντά αλλά τον Ιταλό να κάνει μπρέικ στην αμέσως επόμενη ευκαιρία και να φτάνει στο 6-4. Το τέταρτο αποδείχθηκε και το τελευταίο σετ με τον Σίνερ να προηγείται με δύο μπρέικ και να κλείνει το ματς με 6-2 σε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες και να φτάνει τις τέσσερις νίκες σε 6 αναμετρήσεις με τις τρεις από αυτές τις επιτυχίες να έρχονται σε ισάριθμες αναμετρήσεις εντός του 2023.

https://www.youtube.com/watch?v=DncsAfLWSXg&ab_channel=TennisWine

Νωρίτερα στην ημέρα ο Αντρέι Ρούμπλεφ, νούμερο 8 του ταμπλό, έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στον Αρτούρ Ριντερνέτς να παίρνει το πρώτο σετ με 6-3 ωστόσο ο Ρώσος κατάφερε να αποκλείσει έναν ακόμα Γάλλο έχοντας ξεπεράσει νωρίτερα το εμπόδιο των Αρτούρ Καζό και Γκαέλ Μονφίς. Ο Ρούμπλεφ έφτασε στη νίκη παίρνοντας τα επόμενα τρία σετ με 6-3 6-1 7-5.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις