fbpx

US Open: Στο γύρο των 16 οι Αμερικανοί Πολ, Σέλτον και Τιάφο (vids)

US Open: Στο γύρο των 16 οι Αμερικανοί Πολ, Σέλτον και Τιάφο (vids)

Τα πράγματα δείχνουν καλά για το ανδρικό αμερικανικό τένις στο US Open με τρεις αθλητές να περνούν στο γύρο των 16.

Πρώτος χρονικά την πρόκριση πήρε ο Τόμι Πολ, καθώς ο νούμερο 14 του ταμπλό ξεπέρασε στα 4 σετ το εμπόδιο του Ισπανού Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα. Ο Πολ πήρε το πρώτο σετ με 6-1 και το δεύτερο με bagel, ένα γεγονός που τον έκανε να αναρωτηθεί μετά για την κακή παράδοση καθώς συνηθίζει να χάνει το επόμενο όταν κάνει το 6-0, κάτι που έγινε σε αυτή την περίπτωση με τον νούμερο 22 του ταμπλό να απαντά με 6-3 ωστόσο με το ίδιο σκορ ο Πολ έκλεισε το ματς.

YouTube video

Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο συμπατριώτης του, ο Μπεν Σέλτον, ο οποίος χρειάστηκε επίσης τέσσερα σετ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ρώσου Ασλάν Καράτσεφ, φτάνοντας στη νίκη με 6-4 3-6 6-2 και 6-0.

YouTube video

Στα τέσσερα σετ κρίθηκε η πρόκριση και για τον νούμερο 10 στην παγκόσμια κατάταξη και το ταμπλό, τον Φράνσις Τιάφο, ο οποίος όπως και οι συμπατριώτες του θέλει να γίνει ο πρώτος Αμερικανός που θα κερδίσει Grand Slam τίτλο μετά τον Άντι Ρόντικ 20 χρόνια πριν στη Νέα Υόρκη. Ο Τιάφο έχασε το πρώτο σετ απέναντι στο Γάλλο Αντριάν Μαναρίνο, νούμερο 22 του ταμπλό, με 6-4 ωστόσο πήρε τα επόμενα τρία με 6-2 6-3 και με 8-6 στη διαδικασία του τάι μπρέικ στο τέταρτο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις