fbpx

Αλκαράθ: «Σημαντικό για μένα να κερδίζω καθαρά στους πρώτους γύρους» (vid)

Αλκαράθ: «Σημαντικό για μένα να κερδίζω καθαρά στους πρώτους γύρους» (vid)

Αρκετά ευχαριστημένος με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και την πρόκριση στον 3ο γύρο του US Open εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλος Αλκαράθ, μιλώντας κατά βάση για τις δυσκολίες της χθεσινής του αναμέτρησης, αλλά και για το “κλειδί” της επικράτησής του.

«Είχα ένα σχετικά καλό ματς από την αρχή του αγώνα μέχρι και την τελευταία μπάλα», είπε ο Αλκαράθ και πρόσθεσε: «Αν πρέπει να διαλέξω κάτι, νομίζω ότι έπαιξα ένα καλό δεύτερο σετ χωρίς πολλά λάθη παίζοντας το δικό μου παιχνίδι».

«Δεν έπαιξα τόσο καλά στο τρίτο σετ, όταν μου έσπασε το σερβίς και και έπρεπε να το ξεχάσω», είπε ο Αλκαράθ. «Έμεινα δυνατός ψυχικά και έπαιξα ένα υπέροχο παιχνίδι επιστροφής, για να κάνω την ανατροπή. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να πάρω άλλο μία καθαρή νίκη στους πρώτους γύρους».

Σχετικά με τον επικείμενο αγώνα με τον Έβανς ο Αλκαράθ είπε: «Είναι ένας πολύ σκληρός παίκτης. Καλό σερβίς και volley, καλό παιχνίδι στο φιλέ. Θα πρέπει να έχω σε καλή κατάσταση τις επιστροφές μου αν θέλω να κερδίσω αυτόν τον αγώνα».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις