fbpx

US Open: Πρεμιέρα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στα διπλά

US Open: Πρεμιέρα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στα διπλά

Μπορεί να αποκλείστηκε χθες Τετάρτη (30/8) ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον 2ο γύρο των μονών του US Open, ωστόσο σήμερα Πέμπτη (31/8) θα κάνει την αγωνιστική του πρεμιέρα στα διπλά, έχοντας για παρτενέρ του τον αδερφό του Πέτρο, όπως σε όλα τα Grand Slam της χρονιάς.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα τους Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες-Βαρέλα (Μεξικό) και Νταβίντ Βέγκα Ερνάντεζ (Ισπανία), στο ματς που θα ανοίξει το αγωνιστικό πρόγραμμα του Court 10 (18:00 ώρα Ελλάδος).

Αν οι «TsitsiBros» πάρουν τη νίκη, τότε στην 16άδα των διπλών της Νέας Υόρκης θα αντιμετωπίσουν είτε τους πρωταθλητές του Roland Garros, Ιβάν Ντόνιγκ (Κροατία) και Όστιν Κράιτσεκ (ΗΠΑ), είτε τους Ισπανούς Ρομπέρτο Καρβάγες Μπαένα και Μπερνάβες Θαπάτα Μιράγες.

Ως δίδυμο μετρούν μία νίκη σε Major, την οποία πέτυχαν φέτος τον Γενάρη στην Μελβούρνη, για το Australian Open. Ολοκλήρωσαν την πορεία τους στα προημιτελικά, και μετέπειτα μέτρησαν άλλες δύο ήττες στις πρεμιέρες τους σε Παρίσι και Λονδίνο.

Βέβαια εκεί το πρόγραμμα ήταν αρκετά επιβαρυμένο για τον Στέφανο, καθώς δεν είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στα μονά. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους, και να δώσουν συνέχεια στην πορεία τους στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις