fbpx

Σάκκαρη: «Μου δίνετε κίνητρο και θέληση να συνεχίσω» (pic)

Σάκκαρη: «Μου δίνετε κίνητρο και θέληση να συνεχίσω» (pic)

Ευχαρίστησε τον κόσμο που τη στήριξε τις τελευταίες μέρες η Μαρία Σάκκαρη, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το φετινό US Open, αλλά και τη δύσκολη στιγμή που είχε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με την Ρεμπέκα Μασαρόβα.

Η 28χρονη Ελληνίδα αθλήτρια είχε αναφερθεί τότε και σε σκέψεις που είχε σχετικά με το αν πρέπει να κάνει ένα διάλλειμα από το Tour για να ηρεμήσει, ενώ ήταν ιδιαίτερα αυστηρή με τον εαυτό της, καθώς είχε δηλώσει πως με την αγωνιστική της εικόνα ντροπιάζει τους ανθρώπους της, αλλά και γενικότερα τους Έλληνες. Κάτι που φυσικά δεν υφίσταται.

Τα μηνύματα στήριξης που δέχθηκε όμως την έκαναν να αναθεωρήσει σύντομα, λέγοντας χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της στο Facebook πως όλη αυτή η αγάπη του κόσμου της δίνει κίνητρο και θέληση να συνεχίσει.

«Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη και τη στήριξη όλων σας τις τελευταίες 48 ώρες. Κάποιες φορές πρέπει να «πιάσεις πάτο» για να εκτιμήσεις τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δίνετε κίνητρο και θέληση να συνεχίσω. Μη ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις