fbpx

US Open: Κόντρα στον Στρίκερ ο Τσιτσιπάς για την πρόκριση στον 3ο γύρο

US Open: Κόντρα στον Στρίκερ ο Τσιτσιπάς για την πρόκριση στον 3ο γύρο

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του, αλλά και την πρόκριση στον 3ο γύρο του US Open θα διεκδικήσει το απόγευμα της Τετάρτης (30/8) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Στρίκερ, στο πλαίσιο του 2ου γύρου της διοργάνωσης.

Ο 21χρονος Ελβετός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, δεδομένου ότι μετράει ήδη τέσσερις σερί νίκες μιας και προέρχεται από τα προκριματικά, και σίγουρα δε θα “χαριστεί” στον No. 7 του κόσμου.

Για να βρεθεί στη φάση των “64” επικράτησε του Αυστραλού Αλεξέι Πόπιριν με 6-3, 6-4, 3-6, 6-3, και τώρα έχει μπροστά του έναν παίκτη του Top-10, στην πιο δύσκολη μέχρι σήμερα αποστολή του στη Νέα Υόρκη.

Από την άλλη ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να δώσει συνέχεια στον καλό αγωνιστικό του ρυθμό, και να φυσικά να συνεχίσει το ταξίδι του στο τελευταίο Major της χρονιάς, ώστε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), και θα ανοίξει το αγωνιστικό πρόγραμμα του Grandstand. Η μετάδοση θα γίνει ζωντανά από τα κανάλια του Eurosport, και ο νικητής της αναμέτρησης θα συναντήσει στον επόμενο γύρο έναν εκ των Μπενζαμίν Μπονζί και Κρις Γιούμπανκς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις