fbpx

US Open: Πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στη Νέα Υόρκη (vid)

US Open: Πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στη Νέα Υόρκη (vid)

Αποχαιρετά νωρίς την Νέα Υόρκη η Μαρία Σάκκαρη, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Ρεμπέκα Μασαρόβα, από την οποία και ηττήθηκε με 6-4, 6-4 μέσα σε μία ώρα και 28 λεπτά αγώνα, και αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του US Open, αλλά και 3η διαδοχική φορά σε πρεμιέρα της σε Grand Slam.

Τελευταία νίκη σε Major για την 28χρονη Ελληνίδα ήταν στην Μελβούρνη για το Australian Open τον Γενάρη, όπου είχε φτάσει ως τον 3ο γύρο της διοργάνωσης, και από τότε αποκλείστηκε τρεις συνεχόμενες φορές στον 1ο γύρο, κάτι που σίγουρα την αφήσει πίσω στην κούρσα για τα WTA Finals του Τορίνο.

Όσον αφορά την Ισπανίδα, επόμενη αντίπαλός της θα είναι μία εκ των Άννα Καρολίνα Σμιεντλόβα και Κατερίνα Μπάιντλ στο πλαίσιο του 2ου γύρου, και σίγουρα στοχεύει σε μία καλή πορεία, που θα ανεβάσει τη βαθμολογική συγκομιδή της στην παγκόσμια κατάταξη. Ήδη το ξεκίνημά της στο τουρνουά είναι καλό, καθώς κέρδισε παίκτρια του Top-10 των WTA Rankings.

Σχετικά με το ματς, η Ισπανίδα τέλειωσε το ματς με 22 winners, τρεις άσους, και άγγιξε το τέλειο στο πρώτο της σερβίς (98%, 54/55), ενώ υπέπεσε και σε 21 αβίαστα λάθη, αλλά και μόλις ένα διπλό σφάλμα. Από την άλλη η Μαρία υστέρησε σε winners και άσους (15 και 4), όμως παράλληλα είχε και λιγότερα λάθη (18 αβίαστα και κανένα διπλό σφάλμα).

Στο 1ο σετ έδειχνε να έχει τον έλεγχο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αποκτώντας ασφαλές προβάδισμα με 4-1, έχοντας κάνει πρώτη break, αλλά με ένα εντυπωσιακό σερί με 5/5 κερδισμένα games, αλλά και δύο break στο ενδιάμεσο, η Μασαρόβα πήρε το προβάδισμα για τη νίκη (6-4).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, αμφότερες υπερασπίστηκαν τα σερβίς τους ως το 6ο game (3-3), αλλά στο αμέσως επόμενο η No. 71 του κόσμου έκανε το 3ο προσωπικό της break, εν συνεχεία αύξησε με love service game τη διαφορά, και με υπομονή έφτασε στην καθαρή επικράτηση (6-4).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις