fbpx

Καράρο: “Η νέα εποχή του πάντελ θα ωφελήσει τις εθνικές ομοσπονδίες και την επόμενη γενιά παικτών”

Καράρο: “Η νέα εποχή του πάντελ θα ωφελήσει τις εθνικές ομοσπονδίες και την επόμενη γενιά παικτών”

Άκρως αισιόδοξος για τα μελλούμενα στον κόσμο του πάντελ εμφανίστηκε ο Λουίτζι Καράρο. Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάντελ (FIP) αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της εξαγοράς του World Padel Tour από την Qatar Sports Investments, ιδιοκτήτρια του Premier Padel, γεγονός που σημαίνει και τη σύμπτυξη των δύο σιρκουί σε ένα, από το 2024. Ο Καράρο βεβαίως δεν αμέλησε να υπογραμμίσει και την δεκαετή προσφορά της Damm στο σπορ, της ισπανικής ζυθοποιίας που ήταν η ως τώρα ιδιοκτήτριας του WPT.

“Ως το κυβερνητικό σώμα του πάντελ διεθνώς, είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε την ένωση των δύο σπουδαίων Τουρ σε ένα φανταστικό παγκόσμιου σιρκουί. Η Διεθνής Ομοσπονδία Πάντελ ευχαριστεί την Damm για τη σπουδαία συνεισφορά της στο σπορ του πάντελ μέσω του World Padel Tour, από την ίδρυσή του το 2013.

Ο Λουίτζι Καράρο (δεξιά) και ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, επικεφαλής της Qatar Sports Investments.

Τώρα κοιτάζουμε προς τα εμπρός και την επόμενη φανταστική φάση της ανάπτυξης και μεγέθυνσης του επαγγελματικού πάντελ υπό το Premier Padel. Αυτό θα ωφελήσει όλη την κοινότητα του πάντελ, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών ομοσπονδιών και -πρωτίστως- των παικτών και της επόμενης γενιάς”, ανέφερε ο Καράρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις