fbpx

Αλ-Κελαϊφί: “Αποστολή μας είναι να μεγαλώσουμε το πάντελ παντού”

Αλ-Κελαϊφί: “Αποστολή μας είναι να μεγαλώσουμε το πάντελ παντού”

Έτοιμος για τη διαμόρφωση μίας νέας λαμπρής εποχής στον κόσμο του πάντελ δηλώνει ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί. Ο πρόεδρος της Qatar Sports Investment, ιδιοκτήτριας του Premier Padel η οποία εξασφάλισε και την εξαγορά του World Padel Tour από την ισπανική ζυθοποιία Damm, ουσιαστικά θα αποτελεί από το 2024 τον… ανώτατο επικεφαλής του σπορ, όσον αφορά στο ένα και μοναδικό διεθνές σιρκουί. Ο καταριανός παράγοντας δηλώνει πανέτοιμος για αυτή τη νέα σελίδα, φιλοδοξώντας πως το πάντελ θα μεγεθυνθεί ακόμη περισσότερο σε όλη την υφήλιο.

“Αυτή είναι μία ιστορική στιγμή για το σπορ του πάντελ, βλέποντας τα δύο κορυφαία επαγγελματικά τουρ να ενοποιούνται σε ένα ενιαίο, παγκόσμιο Premier Padel Tour υπό την εξουσία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάντελ, ξεκινώντας από τη νέα χρονιά. Όντας το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σπορ στον κόσμο, η QSI είναι περήφανη που βρίσκεται στην καρδιά της εξέλιξης, διαμόρφωσης και ανάπτυξης του επαγγελματικού πάντελ σε όλο τον πλανήτη.

Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί (αριστερά) με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάντελ (FIP) Λουίτζι Καράρο.

Πάντοτε τοποθετούμε τους παίκτες στο επίκεντρο της αποστολής μας που είναι να μεγαλώσουμε το σπορ παντού. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι ενόψει αυτού του νέου κεφαλαίου”, ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο Αλ-Κελαϊφί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις