fbpx

Cincinnati Masters: Τίτλος με ανατροπή για τον Τζόκοβιτς απέναντι στον Αλκαράθ (vid)

Cincinnati Masters: Τίτλος με ανατροπή για τον Τζόκοβιτς απέναντι στον Αλκαράθ (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε τον τίτλο στο Cincinnati Open σε μία ακόμα απολαυστική όσο και επική αναμέτρηση απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Σέρβος χρειάστηκε τρεις ώρες και 50 λεπτά για να νικήσει στον τελικό με 2-1 σετ τον Κάρλος Αλκαράθ σε έναν άκρως δραματικό τελικό που αφήνει πολλές υποσχέσεις ενόψει US Open.

O Τζόκοβιτς έκανε πρώτος το break στο εναρκτήριο σετ, στο έκτο game, για να απαντήσει με δύο δικά του ο Ισπανός, στο έβδομο και το ενδεκάτο για να πάρει το πρώτο κομμάτι του ματς με 7-5.

Το ματς θα είχε ακόμα περισσότερο δράμα και ένταση στην συνέχεια με τον Σέρβο να μένει πίσω με 4-2 στο δεύτερο σετ, να σώζει match point και να επαναφέρει την ισορροπία στο tie-break με 9-7. Στο tie break κρίθηκε και το καθοριστικό τρίτο σετ με τον Σέρβο να επικρατεί και αυτή τη φορά, με 7-4 και να παίρνει τον τίτλο για 3η φορά στην καριέρα του.

 Αυτός ήταν ο 39ος τίτλος Masters για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και ο 95ος ΑΤP Tour, επίδοση που τον φέρνει στην 3η θέση όλων των εποχών πίσω από τους Κόνορς και Φέντερερ.

https://www.youtube.com/watch?v=dJAnfhXYcNk&ab_channel=ElectromenagerAlger
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις