fbpx

Σινσινάτι: Κόντρα στον Χουρκάτς ο Τσιτσιπάς με στόχο τα προημιτελικά

Σινσινάτι: Κόντρα στον Χουρκάτς ο Τσιτσιπάς με στόχο τα προημιτελικά

Έτοιμος για το 2/2 και την πρόκριση στα προημιτελικά του Western & Southern Open του Σινσινάτι είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που μετά την καθαρή νίκη στη χθεσινή του πρεμιέρα κόντρα στον Μπεν Σέλτον θέλει να “ζευγαρώσει” τις καλές εμφανίσεις και να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει απόψε στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) τον Χούμπερτ Χουρκάτς, για τον 3ο γύρο του τελευταίου ATP Masters 1000 πριν το US Open, με μόνο στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον προημιτελικό. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το COSMOTESPORT 6HD.

Αυτή θα είναι η 10η συνάντησή τους στο Tour, όμως και η πρώτη φετινή. Ο Στέφανος έχει επικρατήσει στις επτά από τις εννιά φορές που έχουν κοντραριστεί, και δείχνει να ξέρει τον τρόπο να υπερτερεί του σημερινού του αντιπάλου, τον οποίο έχει κερδίσει τρεις φορές στη φάση των “16”.

Ο νικητής του αγώνα θα παίξει με τον αντίστοιχο νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αλεξέι Ποπίριν και Εμίλ Ρουσουβουόρι, που και αυτοί ανοίγουν το πρόγραμμα του Stadium 3, στις 18:00 (ώρα Ελλάδος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις