fbpx

Διπλή πρόκριση για την Σακελλαρίδη στο 40άρι της Πολωνίας – Εκτός συνέχειας η Ματούλα

Διπλή πρόκριση για την Σακελλαρίδη στο 40άρι της Πολωνίας – Εκτός συνέχειας η Ματούλα

Ζευγάρωσε τις νίκες της τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά η Σαπφώ Σακελλαρίδη στο ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων της Πολωνίας, σε αντίθεση με την Μάρθα Ματούλα που έμεινε εκτός συνέχειας και στα δύο ταμπλό.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε σήμερα της 28χρονης Τσέχας, Τερέζα Σμίτκοβα, με 4-6, 6-1, 6-2, έπειτα από μία ώρα και 50 λεπτά αγώνα, και πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της, μετά από αυτήν στην πρεμιέρα επί της 26χρονης Ρουμάνας, Αρίνα Γκαμπριέλα Βασιλέσκου, με 6-3, 7-5.

Στα προημιτελικά, η Σαπφώ θα κληθεί να ξεπεράσει είτε το εμπόδιο της 25χρονης Σουηδής, Κάσα Ρινάλντο Πέρσον, είτε της 32χρονος Σλοβένας, αλλά και No. 3 του ταμπλό, Νταλίλα Γιακούποβιτς.

Όσον αφορά την Μάρθα Ματούλα, δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 στα μονά, μιας και ηττήθηκε από την 33χρονη Τουρκάλα, Κάλια Μπουγιουκακτσάι, με 6-1, 6-7(3), 6-3, μετά από δύο ώρες και 38 λεπτά αγώνα, και έμεινε εκτός 8άδας. Στον 1ο γύρο κέρδισε την με double bagel την Ντενίσα Χίντοβα.

Τέλος, στα ημιτελικά των διπλών προκρίθηκε η Σακελλαρίδη, που συνεργάζεται με την 27χρονη Λιθουανή, Τζάστινα Μικουλσκίτε. Το δίδυμο της Ελληνίδας κέρδισε στην 8άδα τις Καταρίνα Κούζμοβα (Σλοβακία) και Ιβάνα Σεμπέστοβα (Τσεχία) με 6-0, 6-2, σε 52 αγωνιστικά λεπτά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις