fbpx

Πέτκοβιτς για Τσιτσιπά: «Έχει παραμείνει στάσιμος τον τελευταίο χρόνο»

Πέτκοβιτς για Τσιτσιπά: «Έχει παραμείνει στάσιμος τον τελευταίο χρόνο»

Η Αντρέα Πέτκοβιτς μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο podcast του Tennis Channel “Inside-In”.

Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται ήδη στο Σινσινάτι, όπου θα κάνει πρεμιέρα στον 2ο γύρο απέναντι σε έναν εκ των Αμερικανών Μπεν Σέλτον και Κρις Γιούμπανκς

Η Γερμανίδα, η οποία αποσύρθηκε το 2022 από την ενεργό δράση τόνισε ότι ο Τσιτσιπάς, χρειάζεται μια αλλαγή, διότι είναι στάσιμος τον τελευταίο χρόνο, ενώ μάλιστα ανέφερε ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα forehand που έχει δει ποτέ στο άθλημα.

Η πρώην Νο9 του κόσμου είπε τα εξής: «Νιώθω ότι ο Τσιτσιπάς χρειάζεται μια αλλαγή. Δεν ξέρω αν αυτή είναι στο προπονητικό τιμ ή πρέπει να δώσει λίγο περισσότερο ενεργό ρόλο στον Μαρκ Φιλιππούση, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα.

Απλά έχει μένει στάσιμος τον τελευταίο χρόνο στο παιχνίδι του και γνωρίζω ότι θέλει να παίξει καλό τένις. Και πραγματικά έχει ένα από τα καλύτερα forehand που έχει δει στη ζωή μου.

Δεν είναι μόνο ο τρόπος που χτυπάει την μπάλα και το πως μπορεί να βρει ρυθμό με το spin, αλλά και το πόσο γρήγορα φτάνει προς την μπάλα ακόμα κι όταν έχει ρηχές επιστροφές, κάτι που ίσως μόνο ο Φέντερερ το κάνει με τον ίδιο τρόπο.

Ελπίζω πραγματικά να εξελίξει τον τρόπο του παιχνιδιού του. Ίσως κομμάτι-κομμάτι, ένα βήμα παραπάνω τη φορά όπως συνήθιζε να κάνει και ο Ρότζερ έτσι ώστε να έχει το χρόνο να φτάσει στην εξέλιξη που χρειάζεται».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις