fbpx

Σινσινάτι: Στο ίδιο μισό με τον Αλκαράθ ο Τσιτσιπάς – Πρεμιέρα με Σέλτον ή Γιούμπανκς

Σινσινάτι: Στο ίδιο μισό με τον Αλκαράθ ο Τσιτσιπάς – Πρεμιέρα με Σέλτον ή Γιούμπανκς

Τους πρώτους του πιθανούς αντιπάλους, αλλά και το πιθανό μονοπάτι του στο 2ο κατά σειρά, αλλά και τελευταίο, ATP Masters 1000 πριν το US Open, έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα πραγματοποιηθεί στο Σινσινάτι, το χρονικό διάστημα 14-20/8.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα βρεθεί στο ίδιο μισό του ταμπλό με τον Κάρλος Αλκαράθ, τον οποίο μπορεί να συναντήσει μόνο στα ημιτελικά, και θα ξεκινήσει τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη διοργάνωση από τον 2ο γύρο μιας και έχει bye.

Στην πρεμιέρα του, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αμερικανικού “εμφύλιου” στον 1ο γύρο, ανάμεσα σε Μπεν Σέλτον και Κρίστοφερ Γιούμπανκς, με τον δεύτερο, μάλιστα, να έχει κερδίσει πρόσφατα τον Στέφανο και να αποτελεί σίγουρα ένα δύσκολο εμπόδιο.

Αν ο No. 4 του κόσμου (αλλά και του ταμπλό) ξεκινήσει με νίκη τις προσπάθειές του στο τουρνουά, τότε στον 3ο γύρο ενδέχεται να τον περιμένει ο Χούμπερτ Χουρκάτς, ενώ πιθανότητες να διασταυρωθούν με τον Τσιτσιπά συγκεντρώνουν και οι Μπόρνα Τσόριτς και Σεμπάστιαν Κόρντα.

Εφόσον κάνει το 2/2 ο περσινός φιναλίστ, τότε στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει (με βάση παγκόσμιας κατάταξης) τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ενώ στην τελική 4άδα θα βρίσκεται όπως προαναφέραμε ο 20χρονος Ισπανός, αλλά και κορυφαίος των ATP Rankings, που στους “8” θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα με τον Κάσπερ Ρουντ.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, τις περισσότερες αξιώσεις για να βρεθεί στον τελικό του Σινσινάτι συγκεντρώνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που στα προημιτελικά δεν αποκλείεται να παίξει κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ. Το άλλο ζευγάρι των προημιτελικών θα είναι (με βάση λογικής) το Χόλγκερ Ρούνε-Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ αμφότεροι θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για πορεία μέχρι τον τελικό.

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπάς:
1R: Bye
2R: Σέλτον/Γιούμπανκς
3R: Χουρκάτς/Τσόριτς/Κόρντα
QF: Ρούμπλεφ
SF: Αλκαράθ
F: Τζόκοβιτς

Πιθανοί προημιτελικοί:
Κάρλος Αλκαράθ-Κάσπερ Ρουντ
Στέφανος Τσιτσιπάς-Αντρέι Ρούμπλεφ
Χόλγκερ Ρούνε-Ντανιίλ Μεντβέντεφ
Νόβακ Τζόκοβιτς-Γιάνικ Σίνερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις