fbpx

Σινσινάτι: Στο ίδιο μισό με Σαμπαλένκα και Πεγκούλα η Σάκκαρη (pics)

Σινσινάτι: Στο ίδιο μισό με Σαμπαλένκα και Πεγκούλα η Σάκκαρη (pics)

Γνωστό έγινε το πιθανό μονοπάτι της Μαρίας Σάκκαρη, αλλά και οι πρώτες πιθανές αντίπαλές της, στο WTA 1000 τουρνουά στο Σινσινάτι, το οποίο και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει του 4ου και τελευταίου Grand Slam της χρονιάς, το US Open.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις από τον 2ο γύρο της διοργάνωσης, καθώς έχει bye στον 1ο γύρο, και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Σοράνα Κιρστέα και Εκατερίνα Αλεξαντρόβα.

Εφόσον επικρατήσει στην πρεμιέρα της, η Μαρία θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα με την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν απέναντί της τόσο η Καρολίνα Μούτσοβα, όσο και η καλή της φίλη, Πέτρα Μάρτιτς.

Αν έχει γίνει το 2/2, τότε στην 8άδα δε θα ναι έκπληξη αν την περιμένει η Τζέσικα Πεγκούλα, την οποία μάλιστα νίκησε στο Mubadala Citi Open της Ουάσινγκτον, και αν κερδίσει και πάλι η Σάκκαρη, τότε στα ημιτελικά θα διασταυρωθεί (εκτός απροόπτου) είτε με την Αρίνα Σαμπαλένκα, είτε με την Ονς Ζαμπέρ.

Από την άλλη μεριά του ταμπλό δεν είναι μυστικό πως το φαβορί για να βρεθεί στον τελικό είναι η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ αξιώσεις για μία αντίστοιχη πορεία μέχρι τέλους συγκεντρώνουν οι Έλενα Ριμπάκινα και Κόκο Γκοφ.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη:
1R: Bye
2R: Κρίστεα/Αλεξάντροβα
3R: Μάια/Μούτσοβα/Μάρτιτς
QF: Πεγκούλα
SF: Σαμπαλένκα/Ζαμπέρ
F: Σφιόντεκ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Σφιόντεκ-Γκαρσία
Ριμπάκινα-Γκοφ
Σάκκαρη-Πεγκούλα
Ζαμπέρ-Σαμπαλένκα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις