fbpx

Επιστρέφει στο Σινσινάτι ο Τζόκοβιτς μετά από 2 χρόνια απουσίας (pic)

Επιστρέφει στο Σινσινάτι ο Τζόκοβιτς μετά από 2 χρόνια απουσίας (pic)

Την επιστροφή του στο ATP Masters 1000 του Σινσινάτι θα πραγματοποιήσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από δύο χρόνια απουσίας του (2021, 2022), λόγω των περιορισμών στους μη εμβολιασμένους κατά του COVID-19.

Η επιστροφή του μόνο κερδοφόρα μπορεί να είναι, καθώς δεν έχει να υπερασπιστεί βαθμούς, ενώ θα συμμετέχει για 15η φορά στο τουρνουά, το οποίο έχει κατακτήσει δύο φορές. Άλλες πέντε φορές έχει φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ο 36χρονος Σέρβος τενίστας έχει bye στον 1ο γύρο, γι’ αυτό και θα ξεκινήσει από τον 2ο γύρο της διοργάνωσης κόντρα σε έναν εκ των Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί, ενώ στον 3ο γύρο πιθανότατα θα παίξει απέναντι στον Κάμερον Νόρι.

Στην 8άδα ενδέχεται να συναντήσει είτε τον Γιανίκ Σίνερ, είτε τον Τέιλορ Φριτς, με βάση την παγκόσμια κατάταξη, ενώ στα ημιτελικά θα κοντραριστεί με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που ενδέχεται να παίξει με τον Χόλγκερ Ρούνε στα προημιτελικά, σε ένα πλήρως απρόβλεπτο παιχνίδι, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί.

Στον τελικό, θα περιμένει (με βάση λογικής) ο Κάρλος Αλκαράθ, ενώ αξιώσεις συγκεντρώνει τόσο ο Κάσπερ Ρουντ, όσο και ο περσινός φιναλίστ του τουρνουά, και No. 4 του κόσμου, Στέφανος Τσιτσιπάς, που μετράει 10 σερί ήττες κόντρα στον κάτοχο των 23 Grand Slam.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις