fbpx

Εκτός ημιτελικών στο 80άρι της Βραζιλίας η Παπαμιχαήλ

Εκτός ημιτελικών στο 80άρι της Βραζιλίας η Παπαμιχαήλ

Δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική 4άδα του ITF Pro τουρνουά των 80.000 δολαρίων η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, καθώς ηττήθηκε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και αποκλείστηκε, ενώ έφτασε μία νίκη μακριά και από τον τελικό στα διπλά.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε χθες από την Βραζιλιάνα και No. 4 του ταμπλό, Λάουρα Πιγκόσι, με 6-2, 6-4, μετά από μία ώρα και 38 λεπτά αγώνα, και ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στα μονά με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα.

Στους προγενέστερους γύρους, η No. 4 του ταμπλό νίκησε πρώτα την Ιταλίδα Μιριάνα Τόνα με 6-3, 5-7, 7-5, και μετέπειτα την 19χρονη Βραζιλιάνα, και με wild card στο τουρνουά, Άνα Καντιότο, με 6-4, 6-3 σε 71 αγωνιστικά λεπτά, για να βρεθεί στην 8άδα.

Όσον αφορά τα διπλά, η Παπαμιχαήλ συνεργάστηκε με την 29χρονη Σέρβα, Νατάλιγια Στεβάνοβιτς, και μετά από λίγες ώρες από τον αγώνα της στα μονά έπαιξαν για την πρόκριση στον τελικό, αλλά έχασαν από τις No. 2 του ταμπλό, Στράκοβα και Σίλβα.

Στη διοργάνωση έπαιξε και η Μιχαέλα Λάκη, όμως δεν κατάφερε να πάρει το “εισιτήριο” για τον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό, αφού έχασε από την 21χρονη Αργεντίνα, αλλά και No. 2 του ταμπλό, Τζούλια Ριέρα, με 7-5, 6-3.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις