fbpx

Νέα διπλή πρόκριση για την Παπαμιχαήλ στο 80άρι της Βραζιλίας

Νέα διπλή πρόκριση για την Παπαμιχαήλ στο 80άρι της Βραζιλίας

Συνεχίζει τις νικηφόρες εμφανίσεις της στο ITF Pro τουρνουά των 80.000 δολαρίων της Βραζιλίας η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που σήμερα πανηγύρισε δύο προκρίσεις και συνεχίζει να διεκδικεί και τους δύο τίτλους της διοργάνωσης.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια πρώτα νίκησε την 19χρονη Βραζιλιάνα, και με wild card στο τουρνουά, Άνα Καντιότο,με 6-4, 6-3 σε 71 αγωνιστικά λεπτά, και προκρίθηκε στα προημιτελικά των μονών. Εκεί θα βρει στην απέναντι μεριά του φιλέ μια εκ των Λάουρα Πιγκόσι (Βραζιλία) και Ίντεν Σίλβα (Μ. Βρετανία).

Αναφορικά με τα διπλά, η Παπαμιχαήλ συνεργάζεται με την 29χρονη Σέρβα, Νατάλιγια Στεβάνοβιτς, και στον 1ο γύρο επικράτησαν των Άμπιγκεϊλ Ρεντσέλι (ΗΠΑ) και Κλάρα Βλασέλαερ (Βέλγιο) με 6-1, 7-6(5).

Σήμερα, για τα προημιτελικά του τουρνουά οι No. 3 του ταμπλό κέρδισαν τις Μιριάνα Τόνα (Ιταλία) και Άνι Βανγκέλοβα (Βουλγαρία) με 6-2, 6-1 σε 52 λεπτά, και θα ψάξουν τη νίκη στον αυριανό ημιτελικό ώστε να περάσουν στον τελικό.

Στη διοργάνωση έπαιξε και η Μιχαέλα Λάκη, όμως δεν κατάφερε να πάρει το “εισιτήριο” για τον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό, αφού έχασε από την 21χρονη Αργεντίνα, αλλά και No. 2 του ταμπλό, Τζούλια Ριέρα, με 7-5, 6-3.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις