fbpx

Γκοφ για Σάκκαρη: «Είσαι σπουδαίο πρότυπο για όλους, σου εύχομαι τα καλύτερα» (vid)

Γκοφ για Σάκκαρη: «Είσαι σπουδαίο πρότυπο για όλους, σου εύχομαι τα καλύτερα» (vid)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η νέα πρωταθλήτρια του Mubadala Citi Open, η Κόκο Γκοφ, για την Μαρία Σάκκαρη, κατά τη διάρκεια της απονομής των τροπαίων στις δύο φιναλίστ της WTA 500 διοργάνωσης στην Ουάσινγκτον.

Η 19χρονη Αμερικανίδα έδωσε συγχαρητήρια στη No. 8 του κόσμου για την προσπάθειά της, τη χαρακτήρισε σπουδαίο άνθρωπο ακόμα και πίσω από τις κάμερες, ενώ είπε πως είναι 10 φορές καλύτερη ως άνθρωπος από όσα δείχνει μέσα από το Break Point του Netflix.

«Συγχαρητήρια στη Μαρία. Όλα όσα είπε για μένα μπορώ να τα ανταποδώσω και για εκείνη. Είναι απίθανη μαχήτρια, είναι μία από τις παίκτριες που θαυμάζω περισσότερο στο Tour.

Θυμάμαι όταν πρωτοήρθα στο Τour, ήταν ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους και η συζήτηση που κάναμε το έκανε λιγότερο τρομακτικό για μένα.

Σ’ ευχαριστώ που είσαι ο άνθρωπος που είσαι! Όλα όσα βλέπετε για την ίδια στη σειρά του Netflix και στις συνεντεύξεις, είναι 10 φορές περισσότερο καλύτερα από κοντά, είναι απίθανη».

«Σου αξίζουν όλα όσα πετυχαίνεις. Είσαι εκπληκτικός άνθρωπος, έχεις μια σπουδαία οικογένεια και μία εξαιρετική ομάδα πίσω σου.

Ακόμα είσαι κορίτσι, έχεις πολύ μέλλον και πολλές επιτυχίες μπροστά σου. Είσαι σπουδαίο πρότυπο για όλους και πολύ καλή με όλους πίσω από τις κάμερες. Συγχαρητήρια, σου εύχομαι τα καλύτερα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις