fbpx

Σάκκαρη: «Προσπάθησα να ξεπεράσω τον εαυτό μου, σαν μία νέα πρόκληση»

Σάκκαρη: «Προσπάθησα να ξεπεράσω τον εαυτό μου, σαν μία νέα πρόκληση»

Φανερά χαρούμενη με τη νίκη της στον πρώτο ημιτελικό του Mubadala Citi Open, και πολύ ενθουσιασμένη για τον αυριανό τελικό στην Ουάσινγκτον, εμφανίστηκε στην on court συνέντευξή της η Μαρία Σάκκαρη, που παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ημιφιναλίστ και κορυφαία του ταμπλό της διοργάνωσης, Τζέσικα Πεγκούλα.

«Προφανώς θα ήταν ιδανικό αν μπορούσα να φύγω από το κορτ πριν από μια ώρα. Στο τέλος, όμως, πήρα τη νίκη και αυτό ήταν που ήθελα περισσότερο. Προσπάθησα να εστιάσω στο “τώρα” στο 3ο σετ, να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να το δω σαν μια νέα πρόκληση, και τα κατάφερα».

Σχετικά με την Πεγκούλα, είπε: «Το έχω πει και στο παρελθόν, έχω τεράστιο σεβασμό για την Τζες. Είναι ένα από τα καλύτερα άτομα στο Tour. Έχουμε παρόμοιες καριέρες, γιατί και οι δυο δεν ήμασταν τόσο καλές junior παίκτριες και κάναμε το μπαμ αργότερα.

Τη σέβομαι και την συμπαθώ πολύ, όλοι οι άνθρωποι γύρω της είναι εκπληκτικοί, ο προπονητής της, ο σύζυγός της, είναι πολύ σπάνιο να το πετυχαίνεις αυτό».

Σχετικά με τις ΗΠΑ, δήλωσε: «Αγαπάτε πολύ το τένις και τον αθλητισμό εδώ, γι’ αυτό και έχετε και τη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο. Είναι απίθανο, αρκεί μια βόλτα στην πόλη για να πάρω την αγάπη του κόσμου.

Λατρεύω αυτό το τουρνουά, προφανώς και το λατρεύω είμαι στον τελικό (είπε χαριτολογώντας). Απολαμβάνω τον χρόνο μου στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα έρχονται εύκολα εδώ και ο κόσμος είναι πολύ καλός, είναι απλά τέλεια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις