fbpx

Citi Open: Η ώρα και το κανάλι του τελικού ανάμεσα σε Σάκκαρη και Γκοφ

Citi Open: Η ώρα και το κανάλι του τελικού ανάμεσα σε Σάκκαρη και Γκοφ

Την Κόκο Γκοφ θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Mubadala Citi Open της Ουάσινγκτον, μιας και η 19χρονη Αμερικανίδα κατάφερε να επικρατήσει εύκολα της Λιουντμίγια Σαμσόνοβα με 6-3, 6-3, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης, και να προκριθεί.

Η μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και της No. 7 του κόσμου θα διεξαχθεί στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων την Κυριακή (6/8) στις 21:30 (ώρα Ελλάδος). Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Novasports 6HD, όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια.

Αυτή θα είναι η 6η συνάντησή των δύο φιναλίστ στο Tour, με την Μαρία να έχει ως σύμμαχο και την καλή παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια, αφού την έχει κερδίσει στα τέσσερα από τα πέντε. Δεν έτυχε να κοντραριστούν ξανά φέτος, όμως πέρυσι η Σάκκαρη επικράτησε και στα δύο παιχνίδια τους σε Ρώμη και Ντόχα.

Για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα είναι ο πρώτος φετινός τελικός, έπειτα από πέντε χαμένους ημιτελικούς, αλλά και ο 8ος συνολικά στην καριέρα της, ενώ θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της στο Tour, και παράλληλα πρώτο μίας WTA 500 διοργάνωσης.

Για την “γηπεδούχο” Γκοφ θα είναι ο 5ος τελικός στη μέχρι τώρα πορεία της, έχοντας κερδίσει τους τρεις από τους τέσσερις που έχει αγωνιστεί. Όλοι οι τίτλοι που κατέχει είναι σε WTA 250 τουρνουά, μιας και θα παίξει για πρώτη φορά σε τελικό ενός 500άρι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις