fbpx

National Bank Open: Στο ίδιο μισό με τον Αλκαράθ ο Τσιτσιπάς στο Τορόντο (pic)

National Bank Open: Στο ίδιο μισό με τον Αλκαράθ ο Τσιτσιπάς στο Τορόντο (pic)

Έμαθε το πιθανό μονοπάτι του ως τον τελικό του επερχόμενου ATP Masters 1000 στο Τορόντο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έχει bye πρόκριση στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, και περιμένει εκεί έναν εκ των Γκαέλ Μονφίς και Κρίστοφερ Γιούμπανκς.

Αδιαμφισβήτητα αρκετά απαιτητική η πρεμιέρα του Έλληνα πρωταθλητή, καθώς αμφότεροι είναι υπολογίσιμες δυνάμεις και έχουν ξεχωριστή δυναμική, με τον Αμερικανό μάλιστα, που είναι και το φαβορί να βρεθεί στον 2ο γύρο, να έχει κερδίσει τον Στέφανο στον 4ο γύρο του πρόσφατου Wimbledon.

Αν ο No. 5 του κόσμου, αλλά και No. 4 του ταμπλό, επικρατήσει στο πρώτο του παιχνίδι στον Καναδά, τότε στον 3ο γύρο του θα διασταυρωθεί με έναν εκ των Μπόρνα Τσόριτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Σεμπάστιαν Κόρντα, ενώ στα προημιτελικά του τουρνουά θα βρίσκεται πιθανότατα απέναντί του ο Γιανίκ Σίνερ, αποτελόντας τον πρώτο Top-10 αντίπαλό του.

Εφόσον τα καταφέρει και εκεί, τότε θα δει στο δρόμο του το δυσκολότερο εμπόδιο, τον Κάρλος Αλκαράθ, με τον οποίο μοιράζονται την ίδια μεριά του ταμπλό. Ο Ισπανός διασταυρώνεται με τον Χόλγκερ Ρούνε στους “8”, οπότε και ο Δανός συγκεντρώνει αξιώσεις να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί στα ημιτελικά.

Στο άλλο μισό βρίσκονται οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Κάσπερ Ρουντ, και είναι τα μεγαλύτερα φαβορί για να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ αρκετές αξιώσεις συγκεντρώνουν οι Τέιλορ Φριτς και Αντρέι Ρούμπλεφ. Από το τουρνουά απουσιάζει ο No. 2 του κόσμου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά:
1R: Bye
2R: Μονφίς/Γιούμπανκς
3R: Τσόριτς/Ντιμιτρόφ/Κόρντα
QF: Σίνερ
SF: Αλκαράθ
F: Μεντβέντεφ/Ρουντ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Αλκαράθ-Ρούνε
Τσιτσιπάς-Σίνερ
Ρούμπλεφ-Ρουντ
Φριτς-Μεντβέντεφ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις