fbpx

Citi Open: Το βράδυ του Σαββάτου ο ημιτελικός της Σάκκαρη κόντρα στην Πεγκούλα

Citi Open: Το βράδυ του Σαββάτου ο ημιτελικός της Σάκκαρη κόντρα στην Πεγκούλα

Έτοιμη για την τρίτη διαδοχική, και αδιαμφισβήτητα σπουδαιότερη, νίκη της στο φετινό Mubadala Citi Open της Ουάσινγκτον είναι η Μαρία Σάκκαρη, που μετά την επιτυχημένη χθεσινή “διπλοβάρδια”, θα κοντραριστεί το βράδυ του Σαββάτου (5/8) με την Τζέσικα Πεγκούλα, διεκδικώντας μία θέση στον τελικό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό στο opening ματς του κεντρικού κορτ, και αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 21:00 (ώρα Ελλάδος), με την ευχή όλων να μην διακοπεί κανένα παιχνίδι του προγράμματος από τη βροχή. Η μετάδοσή του θα γίνει από το Novasports 6HD.

Αυτή θα είναι η 8η φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες στο Tour οι δύο πρωταγωνίστριες, με την No. 9 του κόσμου να προηγείται με 4-3 στις νίκες, με την 29χρονη Αμερικανίδα όμως να έχει κερδίσει το τελευταίο τους παιχνίδι με 6-4, 4-6, 6-1, τον Φλεβάρη στη Ντόχα του Κατάρ.

Αμέσως μετά τον πρώτο ημιτελικό, θα διεξαχθεί ο δεύτερος ανάμεσα σε Κόκο Γκοφ και Λιουντμίγια Σαμσόνοβα, ώστε να προκύψει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Και αυτό το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις