fbpx

Ευρωπαϊκό: Στην 4η θέση η Εθνική αγοριών U18 – Στην ίδια θέση και η Εθνική κοριτσιών U16

Ευρωπαϊκό: Στην 4η θέση η Εθνική αγοριών U18 – Στην ίδια θέση και η Εθνική κοριτσιών U16

Την 4η θέση κατέκτησε τόσο η Εθνική ομάδα αγοριών U18 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γαλλία, όσο και η Εθνική ομάδα κοριτσιών U16 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρόδου, με τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα να πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις.

Η “γαλανόλευκη” των αγοριών ηττήθηκαν στο τελευταίο τους tie από την Πορτογαλία, στο πλαίσιο του προκριματικού τουρνουά της Β’ Ζώνης της διοργάνωσης, μιας και στα δύο μονά οι Χρήστος Γκλαβάς και Βλαντιμίρ Χόλμπαν έχασαν από τους Ροντρίγκο Φερνάντεζ και Λουίς Μιγκέλ Σαραϊάβα με 6-2, 6-0, και 6-2, 6-4 αντίστοιχα. Το διπλό δεν έγινε έπειτα από συναίνεση των δύο πλευρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποτέλεσαν οι Ανδρέας Λοϊζάς, Χρήστος Γκλαβάς και Βλαντιμίρ Χόλμπαν, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν ο Ηλίας Γιαννακάκης.

Όσον αφορά την αντίστοιχη ομάδα των κοριτσιών U16, έχασε από την Ισπανία με 2-1 στο tie του μικρού τελικού, και πήραν την 4η θέση στη διοργάνωση. Η Δέσποινα Κοσκινά ηττήθηκε στο πρώτο ματς από την Ευγενία Μενέντεζ Ζοζάγια με 6-1, 6-0, και η Μυρτώ Πρωιμάκη έχασε από την Μέριτξελ Τεϊξίντο Γκαρσία με 6-4, 6-4.

Στο διπλό δεν αγωνίστηκαν οι Ισπανίδες, οπότε η νίκη πήγε στην ελληνική ομάδα, η οποία εκπροσωπήθηκε από τις Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Δέσποινα Κοσκινά και Μυρτώ Πρωιμάκη, ενώ ομοσπονδιακός προπονητής της ήταν ο Γιώργος Παρίσσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις