fbpx

Citi Open: Καθυστερεί η πρεμιέρα της Σάκκαρη – Πιθανή και η αναβολή

Citi Open: Καθυστερεί η πρεμιέρα της Σάκκαρη – Πιθανή και η αναβολή

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η αναμέτρηση μεταξύ της Μαρίας Σάκκαρη και της Λέιλα Άνι Φερνάντες για τον 2ο γύρο του Mubadala Citi Open, καθώς η βροχή είναι πολύ έντονη εδώ και μία ώρα στην Ουάσινγκτον και έχει σταματήσει τη ροή των αγώνων.

Για να αρχίσει η πρεμιέρα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο WTA 500 τουρνουά της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Κρίστοφερ Γιούμπανκς και Τζόρνταν Τόμπσον, που έχει διακοπεί στο 5-2 υπέρ του Αμερικανού στο πρώτο σετ.

Αν η βροχή δε σταματήσει τις επόμενες ώρες, τότε δεν αποκλείεται να αναβληθούν όσα παιχνίδια δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, συμπεριλαμβανομένου και αυτό της Σάκκαρη, και να χρειαστεί αύριο να παίξει δύο φορές, σε περίπτωση που νικήσει την 20χρονη Καναδή.

Θυμίζουμε, πως αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η No. 9 του κόσμου θα αντιμετωπίσει την Φερνάντες στο Tour, μετά το ματς στο Grampians Trophy της Μελβούρνης πριν 2 χρόνια, για τη φάση των “16”. Τότε η Μαρία είχε επικρατήσει με 6-2, 6-2 και πέρασε στα προημιτελικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις