fbpx

Αμαρίσα Τοθ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αποδέχθηκε την απόφαση της chair umpire»

Αμαρίσα Τοθ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αποδέχθηκε την απόφαση της chair umpire»

Δύο μέρες μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά της στον αγώνα κόντρα στην Σουάι Ζανγκ στο Hungarian Grand Prix, η Αμαρίσα Τοθ συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις της, αδιαφορώντας πλήρως για την αδικία που υπέστη η 34χρονη Κινέζα.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη τενίστρια ανέφερε πως δεν κατάλαβε γιατί έκανε… φασαρία η αντίπαλή της, και γιατί δεν αποδέχθηκε την απόφαση της chair umpire, χωρίς ωστόσο να δίνει απαντήσεις ούτε γιατί πήγε να σβήσει το σημάδι από την πλαϊνή γραμμή, ούτε και για τους πανηγυρισμούς της όταν το ματς έληξε πρόωρα.

«Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόση φασαρία, ούτε και γιατί ήθελε να πάρει πίσω η chair umpire την απόφασή της. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την αποδέχτηκε εξ’ αρχής, και δημιούργησε προβλήματα στον εαυτό της».

Παρόλα αυτά, ουκ ολίγες τενίστριες έδειξαν την συμπαράστασή τους προς την Ζανγκ, μία εξ’ αυτών και η Μαρία Σάκκαρη, ενώ και η WTA πήρε θέση για το ζήτημα, και μέσω ανάρτησης στο Twitter ανακοίνωσε πως η υπόθεση θα διερευνηθεί, για να αποδοθούν και οι ανάλογες ποινές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις