fbpx

Αλκαράθ: «Το όνειρό μου είναι να παίξω έναν τελικό εδώ και να κερδίσω»

Αλκαράθ: «Το όνειρό μου είναι να παίξω έναν τελικό εδώ και να κερδίσω»

Για την αξία του χθεσινού του αντιπάλου, του Ματέο Μπερετίνι, τον επερχόμενο προημιτελικό με τον καλό του φίλο, Χόλγκερ Ρούνε, αλλά και τους στόχους του στο Wimbledon μίλησε στη συνέντευξή του στην ATP ο Κάρλος Αλκαράθ, μετά την τέταρτη διαδοχική νίκη του στο Λονδίνο.

«Ήξερα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Ο Ματέο είναι σπουδαίος παίκτης. Ήταν φιναλίστ εδώ άλλωστε, οπότε ξέρω ότι παίζει υπέροχα. Φυσικά δεν ήταν εύκολο για μένα μετά την απώλεια του πρώτου σετ. Ήξερα ότι θα είχα τις ευκαιρίες μου.

Έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος και να μείνω κοντά στο σκορ, να παραμείνω συγκεντρωμένος, να μην χάσω το μυαλό μου, και νομίζω ότι τα πήγα υπέροχα σε αυτό το κομμάτι. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο ματς και κέρδισα.

Σχετικά με τον προημιτελικό με τον Χόλγκερ Ρούνε, είπε: «Τα νεαρά παιδιά φτάνουν τα όνειρά τους. Το να έρθουμε εδώ και να παίξουμε μαζί έναν προημιτελικό είναι κάτι σπουδαίο για το τένις.

Φυσικά είχαμε με τον Χόλγκερ πολλά τουρνουά όταν ήμασταν 12 χρονών, μεγαλώσαμε μαζί, περάσαμε όλες τις κατηγορίες παίζοντας υπέροχα τουρνουά, οπότε το να παίξουμε έναν προημιτελικό σε Grand Slam εναντίον του είναι κάτι σπουδαίο, και θα το απολαύσω».

Αναφορικά με το πως βλέπει την ευκαιρία για διάκριση στο Wimbledon, είπε: «Είμαι έτοιμος για περισσότερα, αλλά αυτό είναι κάτι που ήθελα πολύ. Πέρυσι έχασα στον 4ο γύρο και ήθελα πολύ να παίξω στους προημιτελικούς εδώ. Ήρθα εδώ φέτος με αυτόν τον στόχο. Πρώτα ήταν να μπω στα προημιτελικά και τώρα ψάχνω περισσότερα.

Το όνειρό μου είναι να παίξω έναν τελικό εδώ και να κερδίσω αυτόν τον τίτλο μια μέρα. Ελπίζω να πραγματοποιήσω αυτό το όνειρο φέτος, αλλά αυτή τη στιγμή είναι υπέροχο να βρίσκομαι στα προημιτελικά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις