fbpx

Wimbledon: “Λύγισε” την Αντρέεβα η Κις και προκρίθηκε στα προημιτελικά (vid)

Wimbledon: “Λύγισε” την Αντρέεβα η Κις και προκρίθηκε στα προημιτελικά (vid)

Μεγάλη ανατροπή και νίκη για την Μάντισον Κις, κόντρα στην ανερχόμενη Ρωσίδα, Μίρα Αντρέεβα (3-6, 7-6(4), 6-2), έπειτα από δύο ώρες και 4 λεπτά αγώνα, εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία της στην τελική 8άδα του Wimbledon.

Η 28χρονη Αμερικανίδα κατάφερε να γυρίσει τον διακόπτη, υπερασπιζόμενη το σερβίς της σε δύο πολύ δύσκολες καταστάσεις στο 2ο σετ (στο 4-5, στο 5-6 εις βάρος της), να κερδίσει κατά κράτος το tie-break, και στο decider να επιβληθεί για να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη της.

Αυτή θα είναι η 2η φορά που η Κις θα βρεθεί στην τελική 8άδα του Βρετανικού Grand Slam, και εκεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αρίνα Σαμπαλένκα και Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, με στόχο να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά.

Όσον αφορά την 16χρονη Αντρέεβα, συνεχίζει τις σπουδαίες εμφανίσεις σε ένα ακόμα Major, μιας και στο Παρίσι είχε φτάσει ως τον 4ο γύρο, και πλέον στο US Open δε θα χρειαστεί να παίξει στα προημιτελικά, μιας και θα δει τεράστια άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη από την επόμενη εβδομάδα (ίσως να βρεθεί εντός του Top-70).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις