fbpx

Wimbledon: Στο Court 2 με τον Τζέρε ο Τσιτσιπάς – Θα ακολουθήσει το διπλό

Wimbledon: Στο Court 2 με τον Τζέρε ο Τσιτσιπάς – Θα ακολουθήσει το διπλό

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει διπλή αποστολή στο ημερήσιο πρόγραμμα του Wimbledon, ενώ θα πατήσει στο κορτ για πέμπτη διαδοχική φορά, λόγω των πολλών αναβολών στις αναμετρήσεις του.

Σήμερα Σάββατο (8/8), ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Λάσλο Τζέρε, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Βρετανικού Grand Slam, έχοντας πετύχει ως τώρα δύο μεγάλες προκρίσεις, που προέκυψαν από πολύωρα ματς-θρίλερ.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο θα διεξαχθεί στο Court 2 του All England Club, και αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 15:00 (ώρα Ελλάδος), καθώς προηγείται το παιχνίδι ανάμεσα σε Νατάλιγια Στεφάνοβιτς και Πέτρα Κβίτοβα. Θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD.

Ο No. 5 του κόσμου θα συναντήσει για 3η φορά στο Tour τον Τζέρε, μετρώντας μέχρι σήμερα 2 νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ τον έχει κερδίσει και το 2016 σε ένα ATP Challenger τουρνουά στο Μαρόκο. Αυτή τη φορά όμως θα αντιμετωπιστούν σε ένα Major, και ο νικητής θα περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του στους “16” της διοργάνωσης.

Μετά την αναμέτρηση τους, ο Στέφανος έχει να τελειώσει και τη χθεσινοβραδινή “μάχη” του διπλού, με παρτενέρ του τον αδερφό του Πέτρο, κόντρα στους 19χρονους Γάλλους Φις και Βαν Ας. Τα σετ είναι μοιρασμένα στο 1-1 (7-6(3), 4-6), και το ζευγάρι που θα επικρατήσει θα περάσει στον 2ο γύρο. Το ματς αναμένεται να αρχίσει μετά τις 18:00 (ώρα Ελλάδος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις