fbpx

Wimbledon: Το απόγευμα της Παρασκευής η συνέχεια της αναμέτρησης του Τσιτσιπά

Wimbledon: Το απόγευμα της Παρασκευής η συνέχεια της αναμέτρησης του Τσιτσιπά

Διακόπηκε λόγω του προχωρημένου της ώρας η χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ Στέφανου Τσιτσιπά και Άντι Μάρεϊ, καθώς υπάρχει κανονισμός που απαγορεύει το τένις στο Λονδίνο μετά τις 23:00 το βράδυ (τοπική ώρα), και έτσι θα συνεχίσουν το απόγευμα της Παρασκευής (7/7) το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο 36χρονος Βρετανός προηγείται με 2-1 σετ του Στέφανου, έχοντας κάνει την ανατροπή, και θέλει ένα ακόμα σετ για να πανηγυρίσει τη δεύτερη σερί νίκη του στο φετινό Wimbledon, αλλά και την πρόκριση στον 3ο γύρο (6-7(3), 7-6(2), 6-4).

Η συνέχεια του παιχνιδιού έχει τοποθετηθεί ξανά στο κεντρικό κορτ, αμέσως μετά τον πρώτο αγώνα του ημερήσιου προγράμματος εκεί, ανάμεσα σε Κάρλος Αλκαράθ και Αλεξάντερ Μουλέρ, που αρχίζει στις 15:30 (ώρα Ελλάδος). Αυτό σημαίνει, πως Τσιτσιπάς και Μάρεϊ θα συνεχίσουν τη “μονομαχίας” τους μετά τις 17:00 τουλάχιστον, με τη μετάδοση να γίνεται από το Novasports 1HD.

Παράλληλα με το υπόλοιπο της αναμέτρησης κόντρα στον No. 40 του κόσμου, ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κι’ άλλη εξίσου σοβαρή αποστολή για πιο μετά, καθώς είναι προγραμματισμένη για σήμερα η πρεμιέρα του στα διπλά, στο πλάι του αδερφού του, Πέτρου Τσιτσιπά.

Οι «TsitsiBros» επιστρέφουν στα διπλά του Βρετανικού Grand Slam έπειτα από δύο χρόνια, και θα αντιμετωπίσουν τους 19χρονους Γάλλους, Άρθουρ Φις και Λούκα βαν Ας, στο πλαίσιο του 1ου γύρου, με την ώρα έναρξης πλέον να είναι μετά τις 19:00 (ώρα Ελλάδος), ενώ δεν αποκλείεται να μετατεθεί για αργότερα ή και για άλλη μέρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις