fbpx

Wimbledon: Τσιτσιπάς και Μάρεϊ κλείνουν το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ

Wimbledon: Τσιτσιπάς και Μάρεϊ κλείνουν το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ

Νικητής μετά από μία τετράωρη “μάχη” κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ βγήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ξεκίνησε ιδανικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Wimbledon, και σήμερα Πέμπτη (6/7) θα κληθεί να φέρει εις πέρας μία ακόμα δύσκολη αποστολή, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Άντι Μάρεϊ.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, που θα πατήσει στο κορτ για τρίτη διαδοχική μέρα λόγω των αναβολών εξαιτίας της βροχής, θα αντιμετωπίσει τον No. 40 του κόσμου στο τελευταίο κατά χρονική σειρά παιχνίδι του κεντρικού κορτ για σήμερα, γεγονός που προσδίδει μια παραπάνω ασφάλεια, αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή του (υπάρχει κλειστή οροφή σε περίπτωση βροχής).

Αυτή θα είναι η 3η αναμέτρησή τους στο Tour, έχοντας από μία νίκη και μία ήττα αμφότεροι, και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 20:00 (ώρα Ελλάδος), μιας και προηγούνται άλλοι δύο αγώνες. Η μετάδοσή της θα γίνει από το Novasports 1HD.

Ο 36χρονος Βρετανός, όπως και στην πρεμιέρα του, έτσι και σήμερα θα έχει τον περισσότερο κόσμο στο πλευρό του, καθώς αγωνίζεται στα κορτ της πατρίδας του, που θα ήθελε πολύ να τον δει να πραγματοποιεί μία μεγάλη πορεία στο Grand Slam που έχει κατακτήσει δύο φορές (2013, 2016).

Από την άλλη, ο Στέφανος δεν έκανε και την καλύτερη grass season πριν έρθει στο Λονδίνο, ωστόσο η χθεσινή εμφάνισή του έδειξε πολλά στοιχεία του καλού-αγωνιστικού προφίλ του, και στόχος του είναι, φυσικά, να συνεχίσει έτσι, για να διεκδικήσει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στην παγκόσμια κατάταξη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις