fbpx

Τσιτσιπάς: «Νόμιζα πως θα κάναμε το νέο Ίσνερ-Μαχούτ» (vids)

Τσιτσιπάς: «Νόμιζα πως θα κάναμε το νέο Ίσνερ-Μαχούτ» (vids)

Φανερά ευδιάθετος και ανακουφισμένος εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά τη… μαραθώνια νίκη του κόντρα στον Τιμ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του στο Wimbledon.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας μίλησε για το πως νιώθει μετά από μία τέτοια μεγάλη “μάχη” 4 ωρών, για τον αυριανό δυνατό του αντίπαλο, αλλά και για την Πάουλα Μπαντόσα, που ήρθε να τον στηρίξει λίγο μετά τη δική της νίκη στην πρεμιέρα της στο Βρετανικό Grand Slam.

“Νιώθω πολύ πιεσμένος, ήμουν 4 ώρες εδώ, για μια στιγμή νόμιζα πως θα κάναμε το νέο Ίσνερ-Μαχούτ», είπε αστειευόμενος ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε: «Ήταν ένα από τα πολύ καλά παιχνίδια που έχω δώσει κόντρα στον Τιμ και σίγουρα ήταν δύσκολο. Παλέψαμε σκληρά, ελπίζω το κοινό να το απόλαυσε. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι του κόντρα στον Μάρεϊ, είπε: «Δεν περiμένω κανέναν να με υποστηρίξει αύριο. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω τέτοιο ματς. Θυμάμαι το 2013 όταν είχα δει τον πρώτο του τίτλο στο Wimbledon.

Γενικά έχω δει πολλούς αγώνες του, αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για το άθλημα μας και τον σέβομαι πάρα πολύ. Είναι πολύ σκληρός αθλητής, είναι σαν να ζει συνέχεια σε αυτά τα κορτ. Θα ήθελα πολύ να παίξουμε στο κεντρικό κορτ».

Αναφορικά με την παρουσία της Πάουλα Μπαντόσα στο box του, αλλά και για τη νίκη της νωρίτερα, είπε: «Μόλις τώρα το μαθαίνω, δεν το γνώριζα, συγχαρητήρια! Περισσότερη πίεση ένιωθα ξέροντας ότι είναι εδώ και με παρακολουθεί. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζω με τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα (αναφερόμενος στα μεικτά διπλά που θα παίξουν)»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις