fbpx

Wimbledon: Πρεμιέρα στο Court 3 για την Σάκκαρη κόντρα στην Κόστιουκ

Wimbledon: Πρεμιέρα στο Court 3 για την Σάκκαρη κόντρα στην Κόστιουκ

Λιγότερο από μία μέρα έμεινε για την αγωνιστική πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon, κατά την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μάρτα Κόστιουκ, στο πλαίσιο του 1ου γύρου του Βρετανικού Grand Slam.

Η αναμέτρηση της 27χρονης Ελληνίδας τενίστριας με την No. 36 του κόσμου είναι η δεύτερη προγραμματισμένη κατά χρονική σειρά στο Court 3, και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 15:30 (ώρα Ελλάδος). Η μετάδοσή της θα γίνει από το Novasports 6HD.

Σάκκαρη και Κόστιουκ έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν, με την No. 8 του κόσμου να χαμογελά στο τέλος και στις δύο.

Η πρώτη ήταν τον Αύγουστο του 2021 στο US Open, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να επικρατεί με 6-4, 6-3 και να προκρίνεται στον 2ο γύρο. Η δεύτερη ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στην Γουαδαλαχάρα, με την Μαρία να κερδίζει 6-4, 6-4, και να περνά στις “16”.

Για την Σάκκαρη είναι η έβδομη συμμετοχή στο 3ο Major της χρονιάς, μετρώντας τρεις πορείες ως τον 3ο γύρο, δύο πορείες ως τη φάση των “64”, και έναν αποκλεισμό στην πρεμιέρα. Έχει παίξει και στα διπλά δύο φορές, όπου τη μία αποκλείστηκε στον 1ο γύρο και την άλλη στον 2ο γύρο.

Όσον αφορά την 21χρονη Ουκρανή, παίζει στο Λονδίνο για 3η φορά, και μετρά δύο διαδοχικές σύντομες πορείες ως τον 2ο γύρο της διοργάνωσης, τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά (2021, 2022).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις