fbpx

Wimbledon: Νίκες για Ρούμπλεφ και Μουζέτι στη βροχερή πρεμιέρα στο Λονδίνο (vids)

Wimbledon: Νίκες για Ρούμπλεφ και Μουζέτι στη βροχερή πρεμιέρα στο Λονδίνο (vids)

Με νίκες ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Wimbledon οι Αντρέι Ρούμπλεφ και Λορέντσο Μουζέτι, σε μία πρεμιέρα που συνοδεύεται από πολύ βροχή, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διακοπή των αγώνων που διεξάγονται τώρα, αλλά και την καθυστέρηση των προγραμματισμένων για σήμερα.

Ο 25χρονος Ρώσος επικράτησε του Μαξ Πούρσελ με 6-3, 7-5, 6-4, παίρνοντας εύκολα την καθαρή πρόκριση για τον 2ο γύρο του Βρετανικού Grand Slam, ενώ ο 21χρονος Ιταλός δε δυσκολεύτηκε απέναντι στον Χουάν Πάμπλο Βαρίλας, τον οποίο και κέρδισε με 6-3, 6-1, 7-5.

Παράλληλα, εύκολη νίκη πήρε και η Ίγκα Σφιόντεκ κόντρα στην Λιν Ζου με 6-1, 6-3, ενώ στα πιο σημαντικά ματς του γυναικείου ταμπλό μέσα στη μέρα, η Τζέσικα Πεγκούλα επιβλήθηκε της Λάουρεν Ντέιβις με 6-2, 6-7(8), 6-3, η Βερόνικα Κουντερμέτοβα της Κάια Κάνεπι με 7-6(4), 6-4, και η Βικτόρια Αζαρένκα της Γιούε Γουάν με 6-4, 5-7, 6-4.

Η βροχή αυτή τη στιγμή έχει διακόψει την αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Πέδρο Κατσίν (6-3), του Χούμπερτ Χούρκατς με τον Άλμπερ Ράμος Βινιόλας (6-1, 6-4), αλλά και του Φελίξ Οσέρ Αλιασίμ με τον Μίκαελ Μοχ (5-4 1ο σετ).

Στις γυναίκες αυτή την ώρα έχουν διακοπεί οι αναμετρήσεις των Καρολίν Γκαρσία και Κατιέ Βόλινετς (6-4, 4-3 στο 2ο σετ), και Μάγδα Λινέτ-Ζιλ Τέικμαν (4-3 στο 1ο σετ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις