fbpx

Wimbledon: Η κλήρωση των αδερφών Τσιτσιπά στα διπλά του Λονδίνου (pic)

Wimbledon: Η κλήρωση των αδερφών Τσιτσιπά στα διπλά του Λονδίνου (pic)

Την επιστροφή τους στα διπλά του Wimbledon μετά από δύο χρόνια θα πραγματοποιήσουν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, με την κλήρωση να τους βγάζει αντιμέτωπους με ένα Γαλλικό -και νεανικό- δίδυμο στην πρεμιέρα, φιλοδοξώντας φυσικά για τη δεύτερη νίκη τους σε Major διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, τα αδέρφια Τσιτσιπά θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των 19χρονων Γάλλων, Άρθουρ Φις και Λούκα βαν Ας, στο πλαίσιο του 1ου γύρου του Βρετανικού Grand Slam, και αν καταφέρουν να πανηγυρίσουν τη νίκη στο ξεκίνημά τους, τότε οι «TsitsiBros» θα πέσουν στα πιο βαθιά νερά του διπλού.

Και αυτό γιατί στον 2ο γύρο θα έρθουν αντιμέτωποι είτε με τους φιναλίστ του Wimbledon για το 2021, τους Μαρσέλ Γκρανογέρς και Οράσιο Ζεμπάλος, είτε με τους πρωταθλητές του τουρνουά το 2019, τους Κολομβιανούς Χουάν Σεμπαστιάν Καμπάλ και Ρόμπερτ Φάρα.

Αυτή θα είναι μόλις η τρίτη παρουσία του Στέφανου στα διπλά του Λονδίνου. Την πρώτη φορά συνεργάστηκε με τον Ρουμάνο Μάριους Κόπιλ, με τον οποίο ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους, ενώ το 2021 έπαιξε ξανά στο πλάι του αδερφού του, όμως επίσης έχασαν στον 1ο γύρο και αποκλείστηκαν πρόωρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις