fbpx

Στον τελικό στο 25άρι τουρνουά της Σερβίας η Ματούλα

Στον τελικό στο 25άρι τουρνουά της Σερβίας η Ματούλα

Νέα μεγάλη νίκη για την Μάρθα Ματούλα, και έκτη διαδοχική, στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σερβίας, με την οποία εξασφαλίζει την πρόκρισή της στον μεγάλο αυριανό (Κυριακή 2/7) τελικό της διοργάνωσης στα μονά.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία προέρχεται και από τα προκριματικά, επικράτησε της 18χρονης Σέρβας, Άνια Στάνκοβιτς, με 7-5, 6-4, και θα διεκδικήσει τον τίτλο αύριο κόντρα στην επίσης 18χρονη Ρουμάνα, Άνκα Αλέξια Τοντόνι.

Θυμίζουμε, πως για να φτάσει ως εκεί η Ματούλα είχε bye στον 1ο γύρο των προκριματικών, αντιμετώπισε μετά την Λάουρα Σβατίκοβα (Σλοβακία) και την κέρδισε με 6-4, 6-2, και στον τελευταίο γύρο επιβλήθηκε της Αλεξάνδρα Ποσπέλοβα (Ρωσία) με 6-3, 6-2.

Στο κυρίως ταμπλό, αρχικά ξεπέρασε το εμπόδιο της κορυφαίας του ταμπλό, της 33χρονης Τουρκάλας, Κάγλα Μπουγιουκακτσάι, με 6-3, 6-3, μετά κέρδισε στον ελληνικό “εμφύλιο” την Δήμητρα Παύλου με με 6-3, 6-4, και στον προημιτελικό επιβλήθηκε της 22χρονης Γερμανίδας, Καθλίν Κάνεφ, με 6-3. 6-3.

Αναφορικά με τα διπλά, η Ματούλα συνεργάστηκε με την Ελένη Χριστοφή, και έφτασαν μαζί ως τα ημιτελικά του ταμπλό. Εκεί ηττήθηκαν από τις κορυφαίες του ταμπλό, Κριστίνα Ντίνου (Ρουμανία) και Βαλερίγια Στράκοβα (Ουκρανία), με 4-6, 6-0, 12-10, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τον τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις