fbpx

Wimbledon: Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Λονδίνο (pic)

Wimbledon: Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Λονδίνο (pic)

Γνωστή έγινε η πρώτη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη, αλλά και το πιθανό μονοπάτι της μέχρι τον τελικό του Wimbledon. Η 27χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα έχει μία αρκετά απαιτητική πρεμιέρα στο Λονδίνο, στην προσπάθειά της για μία αξιόλογη πορεία στη διοργάνωση.

Η No. 8 του κόσμου, αλλά και του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει την 21χρονη Ουκρανή, αλλά και No. 35 στην παγκόσμια κατάταξη, Μάρτα Κόστιουκ, στο πλαίσιο του 1ου γύρου του κυρίως ταμπλό, και αν τα καταφέρει θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ Πάουλα Μπαντόσα και Άλισον Ρισκ.

Εφόσον η Μαρία έχει πετύχει και δεύτερη διαδοχική νίκη, τότε θα έχει “ισοφαρίσει” την περσινή της πορεία, και εκεί πιθανότατα θα βρει μπροστά της την Μάντισον Κις, ενώ στον 4ο γύρο, αν έχει επιβεβαιώσει ως εκεί τα προγνωστικά, θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Αναφορικά με τα προημιτελικά του θεσμού, η Αρίνα Σαμπαλένκα κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί στην απέναντι μεριά του κορτ, ως το πρώτο εξαιρετικά δύσκολο εμπόδιο στο δρόμο της για τον τελικό, και αν και εκεί καταφέρει και επικρατήσει, τότε ίσως να χρειαστεί να “εκθρονίσει” την περσινή κάτοχο του τίτλου, την Έλενα Ριμπάκινα, στα ημιτελικά.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, μεγάλο φαβορί για να βρεθεί στον τελικό του Wimbledon είναι η Ίγκα Σφιόντεκ, ωστόσο αξιώσεις για μία αντίστοιχη πορεία συγκεντρώνει η Καρολίν Γκαρσία, η Τζέσικα Πεγκούλα, αλλά και η Ντάρια Κασάτκινα.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη:
1R: Κόστιουκ
2R: Μπαντόσα/Ρισκ
3R: Κις
4R: Κρεϊτσίκοβα
QF: Σαμπαλένκα
SF: Ριμπάκινα
F: Σφιόντεκ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Σβιόντεκ-Γκοφ
Πεγκούλα-Γκαρσιά
Ζαμπέρ-Ριμπάκινα
Σάκκαρη-Σαμπαλένκα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις