fbpx

Wimbledon: “Λύγισε” στον 3ο προκριματικό γύρο η Παπαμιχαήλ

Wimbledon: “Λύγισε” στον 3ο προκριματικό γύρο η Παπαμιχαήλ

Πολύ κοντά στην εντυπωσιακή πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon έφτασε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, μιας και δεν κατάφερε να κερδίσει στον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, και έμεινε εκτός συνέχειας.

Η 30χρονη Ελληνίδα έχασε από την Ελβετή Βικτωρίγια Γκόλουμπιτς με 6-2, 7-6(5), μετά από μία ώρα και 43 λεπτά αγώνα, και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Βρετανικό Grand Slam με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα.

Στους προγενέστερους προκριματικούς γύρους, η Παπαμιχαήλ αρχικά επιβλήθηκε της της 21χρονης Τουρκάλας, αλλά και No. 207 του κόσμου, Ζεϊνέπ Σόνμεζ, με 6-3, 3-6, 6-4, ενώ μετέπειτα ξεπέρασε το εμπόδιο της Γαλλίδας και πρώην No. 46 του κόσμου, Οσεάν Ντοντάν με 7-6(8), 7-6(3).

Συμμετοχή στα προκριματικά της διοργάνωσης είχε και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που έχασε από την 28χρονη Σέρβα και No. 223 του κόσμου, Ναταλία Στεφάνοβιτς με 6-2, 6-1, στην 5η της παρουσία στο Wimbledon.

Όσον αφορά την Ελβετή, που έχει βρεθεί στα προημιτελικά του Λονδίνου το 2021, μπαίνει για 6η φορά στο κυρίως ταμπλό και ευελπιστεί σε μία ιδανική κλήρωση, που θα της επιτρέπει να ονειρεύεται μία καλή πορεία. Πέρσι είχε φτάσει ως το No. 35 του κόσμου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις