fbpx

Στα ημιτελικά στο 25άρι τουρνουά της Ισπανίας ο Σακελλαρίδης

Στα ημιτελικά στο 25άρι τουρνουά της Ισπανίας ο Σακελλαρίδης

Την πρόκριση για την ημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στην Ισπανία πήρε ο Στέφανος Σακελλαρίδης, που πέτυχε την τρίτη διαδοχική του νίκη, και θέλει άλλη μία για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης (26/6-2/7).

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 19χρονου Ισπανού, που είχε wild card για τη συμμετοχή του, Αντόνιο Πρατ, με 6-4, 6-3, μετά από μία ώρα και 18 λεπτά αγώνα, και συνεχίζει ακάθεκτος την εξαιρετική του πορεία.

Στους προγενέστερους γύρους, ο Σακελλαρίδης πρώτα κέρδισε τον 23χρονου Ισπανό, αλλά και προερχόμενο από τα προκριματικά, Τόμας Κούρας Αβασόλο, με 7-6(2), 6-4, ενώ μετέπειτα ξεπέρασε το εμπόδιο του 30χρονου Βραζιλιάνου, αλλά και No. 8 του ταμπλό, Όσκαρ Χοσέ Γκουτιέρεζ, με 6-3, 6-3.

Παράλληλα, συμμετείχε και στα διπλά μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη Σακελλαρίδη, και έφτασαν ως τα προημιτελικά. Το ελληνικό δίδυμο πέρασε στους “8” έπειτα από walkover των Ισπανών Ιγνάσι Ντε Ρουέντα Ντε Γκενόβερ και Μπρούνο Πουγιόλ Ναβάρα, και έχασαν την ευκαιρία να μπουν στην τελική 4άδα κόντρα στους Ρόμπιν Μπερτράντ και Νόα Λόπεζ (3-6, 6-3, 10-7).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις