fbpx

Προκρίθηκε στα προημιτελικά στο 25άρι της Γαλλίας η Σακελλαρίδη

Προκρίθηκε στα προημιτελικά στο 25άρι της Γαλλίας η Σακελλαρίδη

Δεύτερη σερί νίκη και νέα πρόκριση για την Σαπφώ Σακελλαρίδη στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Γαλλίας, που διεξάγεται το χρονικό διάστημα 26/6-2/7.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της 22χρονης Πολωνής, και προερχόμενης από τα προκριματικά, Μαρτίνα Κούμπκα, με 6-1, 3-6, 6-0, έπειτα από δύο ώρες και 10 λεπτά αγώνα, και βρίσκεται στην προημιτελική φάση.

Εκεί, η No. 4 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Γαλλίδα, Τέσα Αντριανιαφιτρίμο, με στόχο την είσοδό της στην τελική 4άδα της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα έχει προκριθεί και στα ημιτελικά των διπλών.

Εκεί, η Σαπφώ συνεργάζεται με την 21χρονη Τσέχα, Άννα Σίσκοβα, και βρίσκονται στο No. 3 του ταμπλό. Είχαν bye πρόκριση στον 1ο γύρο, και στις “8” επικράτησαν των Αλεξάνδρα Οσμπόρνε (Αυστραλία) και Ρεμπέκα Περέιρα (Βραζιλία) με 6-3, 6-2, έπειτα από 71 αγωνιστικά λεπτά.

Θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον τελικό κόντρα στις κορυφαίες του ταμπλό, τις Αμίνα Άνσμπα και Έβα Βέντερ, με την αναμέτρηση να διεξάγεται αύριο το απόγευμα (Παρασκευή 30/6) μετά τις 16:30 (ώρα Ελλάδος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις