fbpx

Κέρδισε την Παύλου η Ματούλα και πέρασε στα προημιτελικά στο 25άρι της Σερβίας

Κέρδισε την Παύλου η Ματούλα και πέρασε στα προημιτελικά στο 25άρι της Σερβίας

Τέταρτη διαδοχική νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σερβίας για την Μάρθα Ματούλα, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 26/6-2/7.

Η 26χρονη Ελληνίδα, η οποία προέρχεται και από τα προκριματικά της διοργάνωσης, κατάφερε να επικρατήσει στον ελληνικό “εμφύλιο” της Δήμητρας Παύλου με 6-3, 6-4, έπειτα από μία ώρα και 16 λεπτά αγώνα, και να δώσει συνέχεια στην ήδη εξαιρετική πορεία της.

Θυμίζουμε στον 1ο γύρο η Ματούλα επικράτησε της κορυφαίας του ταμπλό, την 33χρονη Τουρκάλα, Κάγλα Μπουγιουκακτσάι, με 6-3, 6-3, ενώ στα προκριματικά αρχικά είχε bye στον 1ο γύρο, αντιμετώπισε μετά την Λάουρα Σβατίκοβα (Σλοβακία) και την κέρδισε με 6-4, 6-2, και στον τελευταίο γύρο επιβλήθηκε της Αλεξάνδρα Ποσπέλοβα (Ρωσία) με 6-3, 6-2.

Στα προημιτελικά του τουρνουά στη Σερβία θα παίξει είτε κόντρα στην 17χρονη τενίστρια από τη Σερβία, Μία Ρίστιτς, είτε κόντρα στην 22χρονη Γερμανίδα Καθλίν Κάνεφ, με στόχο την είσοδό της στην τελική 4άδα.

Παράλληλα, και η Μιχαέλα Λάκη έμεινε εκτός συνέχειας, καθώς μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα στο κυρίως ταμπλό απέναντι στην Εκατερίνα Γιασίνα με 6-4, 4-6, 6-1, έχασε σήμερα από την No. 4 του ταμπλό, την 28χρονη Ουκρανή Βαλερίγια Στράκοβα, με 6-7(4), 6-1, 6-2, έπειτα από δύο ώρες και 37 λεπτά παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις