fbpx

Απέκλεισε τη No. 1 του ταμπλό η Ματούλα και προκρίθηκε στον 2ο γύρο στο 25άρι της Σερβίας

Απέκλεισε τη No. 1 του ταμπλό η Ματούλα και προκρίθηκε στον 2ο γύρο στο 25άρι της Σερβίας

Τρεις σημαντικές προκρίσεις περιλάμβανε σήμερα το πρόγραμμα στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στη Σερβία, με τις Μάρθα Ματούλα, Μιχαέλα Λάκη, και τη lucky looser τελικώς Δήμητρα Παύλου να κερδίζουν στο πλαίσιο του 1ου γύρου στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η Ματούλα κατάφερε να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της κορυφαίας του ταμπλό, την 33χρονη Τουρκάλα, Κάγλα Μπουγιουκακτσάι, με 6-3, 6-3 μέσα σε μία ώρα και 38 λεπτά αγώνα, και θα συναντήσει στον επόμενο γύρο την Παύλου, για μια θέση στα προημιτελικά.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Αντιγιέλα Λαζάρεβιτς, έπειτα από εγκατάλειψη της Σέρβας στο 2ο σετ (6-3, 1-0). Θυμίζουμε πως η Παύλου είχε αποκλειστεί στα προκριματικά, όμως εν τέλει πήρε τη θέση της στο κυρίως ταμπλό, και θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή πορεία.

Παράλληλα, και η Μιχαέλα Λάκη θα συνεχίσει στο τουρνουά, μιας και επικράτησε πριν από λίγο της Εκατερίνα Γιασίνα με 6-4, 4-6, 6-1, μετά από δύο ώρες και πέντε λεπτά, και στις “16” θα αντιμετωπίσει την No. 4 του ταμπλό, την 28χρονη Ουκρανή Βαλερίγια Στράκοβα.

Όσον αφορά τα διπλά της διοργάνωσης υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση. Ματούλα και Χριστοφή συνεργάζονται, και στον 1ο γύρο επικράτησαν των Άνα Καντιότο (Βραζιλία) και Τίφανι Λεμέτρ (Γαλλία) με 4-6, 6-3, 10-8, και περιμένουν να μάθουν τις επόμενες αντίπαλές τους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις