fbpx

Wimbledon: Την Παρασκευή η κλήρωση – Στο No. 5 του ταμπλό ο Τσιτσιπάς, στο No. 8 η Σάκκαρη

Wimbledon: Την Παρασκευή η κλήρωση – Στο No. 5 του ταμπλό ο Τσιτσιπάς, στο No. 8 η Σάκκαρη

Την παρασκευή (30/6) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του 3ου Major της χρονιάς στο Λονδίνο, το Wimbledon (3-16/7), με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνουν τους πρώτους αντιπάλους τους, αλλά και το πιθανό μονοπάτι τους μέχρι τον τελικό.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα τοποθετηθεί στο No. 5 του ταμπλό, όντας παράλληλα και το No. 5 της παγκόσμιας κατάταξης, και αυτή θα είναι η 6η συμμετοχή του στο πιο ιστορικό Grand Slam, έχοντας πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία του το 2018, φτάνοντας ως τη φάση των “16”.

Από την άλλη, και η 27χρονη Ελληνίδα θα τοποθετηθεί στον ίδιο αριθμό με τη θέση της στα WTA Rankings (No. 8), με αυτή να είναι μόλις η 7η φορά που θα αγωνιστεί στο γρασίδι του Λονδίνου. Ως καλύτερη πορεία μετρά την τριπλή παρουσία της μέχρι τη φάση των “32”, και φέτος ευελπιστεί να την ξεπεράσει.

Παράλληλα, η χώρα μας μετρά ακόμα δύο εκπροσωπήσεις στα προημιτελικά, και μάλιστα στο γυναικείο ταμπλό. Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κάνουν σήμερα τις αγωνιστικές τους πρεμιέρες, με στόχο το 3/3 και την είσοδό τους στο κυρίως ταμπλό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις