fbpx

Wimbledon: Η κλήρωση των Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Wimbledon: Η κλήρωση των Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Έγινε η κλήρωση των προκριματικών του Wimbledon στο γυναικείο ταμπλό, με τις Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ να μαθαίνουν τις πρώτες τους αντίπαλες, αλλά και το πιθανό μονοπάτι τους μέχρι το κυρίως ταμπλό του 3ου Major στο Λονδίνο.

Αρχικά, η Βαλεντίνη θα αγωνιστεί για 5η φορά στην καριέρα της στο ιστορικό Grand Slam, στοχεύοντας στην πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Αύριο Τρίτη (27/6) θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην 28χρονη τενίστρια από τη Σερβία, αλλά και No. 223 της παγκόσμιας κατάταξης, Νατάλιγια Στρέβνοβιτς.

Εφόσον κάνει το πρώτο βήμα, στον 2ο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ελίζαμπεθ Μάντλικ (No. 4 στο ταμπλό των προκριματικών και No. 97 στον κόσμο) και Έλσα Ζάκεμοτ (No. 180 στον κόσμο).

Αν κάνει το 2/2, η τελευταία δοκιμασία πριν το κυρίως ταμπλό θα είναι κόντρα σε μία εκ των Έβα Λις (No. 159), Κριστίνα Μλαντένοβιτς (No. 212 και άλλοτε No. 10), Λούσιε Χαβλίκοβα (No. 205) και Μαρίνα Μπασόλς (No. 131).

Αναφορικά τώρα με την Παπαμιχαήλ, αυτή θα είναι η 2η συμμετοχή της στο Wimbledon, μετρώντας μέχρι σήμερα μία νίκη και μία ήττα. Πρεμιέρα θα κάνει κόντρα στην Ζενιέπ Σόνμεζ (No. 207), και εφόσον κάνει και φέτος νικηφόρα αρχή, θα παίξει στον 2ο γύρο κόντρα σε μία εκ των Όσιαν Ντόντιν (No. 10 στο ταμπλό των προκριματικών και No. 112 στον κόσμο) και Μόνα Μπαρτέλ (No. 201).

Αν έχει πετύχει και δεύτερη νίκη στα προκριματικά, η Παπαμιχαήλ πιθανότατα θα διασταυρωθεί με μία εκ των Βικτόρια Γκόλουμπιτς (No. 138), Μίριαμ Μπρόκλαντ (No. 135), Καταρίνα Ζαβάτσκα (No. 183), και Νάικθα Μπάινς (No. 311).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις