fbpx

Πρωταθλήτρια στο 15άρι της Σερβίας η Λάκη

Πρωταθλήτρια στο 15άρι της Σερβίας η Λάκη

Στην κορυφή του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στη Σερβία έφτασε η Μιχαέλα Λάκη, μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες μέχρι την κατάκτηση του τίτλου, το χρονικό διάστημα 19-25/6.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-3, 6-2 της συνομήλικης τενίστριας από τη Σερβία, αλλά και προερχόμενης από τα προκριματικά, Αντζιέλα Λαζάρεβιτς, μέσα σε μία ώρα και 21 λεπτά αγώνα, για να ολοκληρώσει απόλυτη επιτυχία τις προσπάθειές της στην ITF διοργάνωση.

Παράλληλα, η Λάκη συμμετείχε και στα διπλά του τουρνουά, φτάνοντας μέχρι την προημιτελική φάση, έχοντας για παρτενέρ της την 21χρονη Σουηδέζα, Μάχα Ραντένκοβιτς.

Το ελληνοσουηδικό δίδυμο έμεινε εκτός ημιτελικών χθες Σάββατο (24/6), μιας και ηττήθηκαν από τις No. 2 του ταμπλό, Άνα Καντιότο (Βραζιλία) και Αναστασία Ιαμάτσκινε (Καναδάς), με 6-4, 6-3.

Αυτός είναι ο 3ος ITF τίτλος στα μονά για την No. 559 της παγκόσμιας κατάταξης, και αναμένεται να βελτιώσει το career high της (No. 555) μετά την πρόσφατη επιτυχία της, ενώ οι επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση αναμένεται να συνεχιστούν, καθώς στον τελικό των διπλών βρίσκεται η Ελένη Χριστοφή.

Η Χριστοφή συνεργάζεται με την με την 20χρονη τενίστρια από τη Σερβία, Νατάλιγια Σένιτς, και θα παίξουν κόντρα στις Καντιότο και Ιαμάτσκινε για τον τίτλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις