fbpx

Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ίστμπουρν (pic)

Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ίστμπουρν (pic)

Γνωστή έγινε η πρώτη αντίπαλος, αλλά και το πιθανό μονοπάτι της Μαρίας Σάκκαρη ως τον τελικό της WTA 500 διοργάνωσης στο Ίστμπουρν, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα (26/6-2/7), και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για το Wimbledon (3-16/7).

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που έφτασε μία νίκη μακριά από τον σημερινό (Κυριακή 25/6) μεγάλο τελικό του Βερολίνου, θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για το 3ο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς στο Λονδίνο.

Στον 1ο γύρο του τουρνουά στο Ίστμπουρν, η Σάκκαρη θα έχει μία αρκετά απαιτητική πρεμιέρα, καθώς θα αντιμετωπίσει τη φιναλίστ του φετινού Rome Masters, Ανχελίνα Καλίνινα, και αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά θα παίξει στην επόμενη φάση είτε κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα, είτε απέναντι στην Ελίζε Μέρτενς.

Εφόσον συνεχίσει τις νίκες, τότε η Μαρία θα παίξει πιθανότατα με την No. 2 του ταμπλό, αλλά και ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, την Καρολίν Γκαρσία, στο πλαίσιο των προημιτελικών. Αν κάνει το 3/3, τότε στις “4” θα την περιμένει (με βάση παγκόσμιας κατάταξης) μία εκ των Ονς Ζαμπέρ και Πέτρα Κβίτοβα.

Όσον αφορά την άλλη μεριά του ταμπλό, αρκετές πιθανότητες για να βρεθεί στον τελικό του Ίστμπουρν συγκεντρώνει η Έλενα Ριμπάκινα, αλλά υπολογίσιμες δυνάμεις είναι οι Μάντισον Κις, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, και Κόρι Γκοφ.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη:
1R: Καλίνινα
2R: Πλίσκοβα/Μέρτενς
QF: Γκαρσία
SF: Ζαμπέρ/Κβίτοβα/Οσταπένκο
F: Ριμπάκινα

Πιθανοί προημιτελικοί:
Ριμπάκινα-Μάια
Πεγκούλα-Γκοφ
Κβίτοβα-Ζαμπέρ
Σάκκαρη-Γκαρσία

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις