fbpx

Halle Open: Πρωταθλητής ο Μπούμπλικ (vid)

Halle Open: Πρωταθλητής ο Μπούμπλικ (vid)

Κατέκτησε το ATP 500 τουρνουά του Χάλε ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ, στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-3, 3-6, 6-3, έπειτα από μία ώρα και 35 λεπτά αγώνα.

Ο 23χρονος Καζάκος κατάφερε να επικρατήσει σε ένα αρκετά κλειστό και δύσκολο παιχνίδι με ελάχισταρίσκα, κάνοντας δύο break στο σερβίς του No. 7 του κόσμου, ενώ τέλειωσε το ματς με 42 winners, 14 αβίαστα λάθη, 21 άσους, αλλά και μόλις 11 διπλά σφάλματα.

Από την άλλη, ο φιναλίστ στο Χάλε το 2021 συμμετείχε για 4η φορά στη διοργάνωση, και πραγματοποίησε μία αρκετά καλή πορεία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το 3ο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς στο Λονδίνο, το Wimbledon (3-16/7).

Ολοκλήρωσε τον αγώνα με 11 άσους, 2 διπλά σφάλματα, έσωσε 4/6 BP, ενώ σημείωσε 23 winners και μόλις 4 αβίαστα λάθη. Μελανό σημείο στο παιχνίδι του ήταν το νωθρό ξεκίνημα στο decider, και το break που δεν κατάφερε να απαντήσει.

Για τον νέο πρωταθλητή του Χάλε, αυτός ήταν ο 3ος τελικός που παίζει στο χόρτο, ο πρώτος που κερδίζει μετά τους δύο χαμένους στο Νιούπορτ (2019, 2022), αλλά και ο 9ος συνολικά στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις